What should I expect?

La ce să mă aștept?

Cu toții avem așteptări, este normal să fie așa. Una dintre întrebările cu care ne confruntăm când este vorba de o biserică nouă este tocmai aceasta: La ce să mă aștept ?

Când vii la Logos te poți aștepta la câteva lucruri:

Așteaptă-te ca Dumnezeu să te cerceteze prin cântare. La Logos închinarea este dinamică, plină de viață, în duh și în adevăr. De aceea libertatea în inchinare este respectată în cadrul bisericii noastre, în limitele bunului simț și al edificării întregului trup. Pregatește-te să te alături nouă în cântare, dar din toata inima! Stilul nostru poate fi catalogat, ca fiind contemporan, dar repertoriul cântărilor este ales în așa fel încât să zidească toate generațiile.

Așteaptă-te ca Dumnezeu să răspundă rugăciunilor tale. Dacă ai vreo problemă, o frământare, dacă te confrunți cu o situație dificilă, dacă suferi de vreo boală, nu ezita să te adresezi lucrătorilor bisericii, care doresc să se roage cu tine și pentru tine. Noi credem cu fermitate în puterea rugăciunii și de aceea vom încuraja și îndemna întreaga familie de la Logos să te susțină.

Așteaptă-te ca Dumnezeu să-ți vorbească prin Cuvânt. În biserica noastră predicarea Cuvântului are prioritate, de aceea nu uita să îți aduci Biblia și un caiet pentru  notițe. Este un efort, presupune disciplină și multă determinare, dar așteaptă-te ca în timp să vezi rezultate spectaculoase.

Avem noi vreo așteptare de la tine?

Cu siguranță da!

Ne așteptăm să vii să ne vizitezi măcar o dată înainte de-a hotărî dacă suntem sau nu locul potrivit pentru tine și familia ta de a te apropia de Dumnezeu în închinare și de a crește în cunoștința care duce la asemănarea cu Hristos. De aceea, vino la biserică cu o inimă deschisă, smerită, pregătită pentru cercetarea divină. Atitudinea ta contează, cuvintele tale contează, participarea ta contează înaintea lui Dumnezeu. Te așteptăm la Logos!